Draadloze verbindingen

Draadloze verbinding is al jaren een bekende techniek als het gaat om data- en telecommunicatie-toepassingen. Daarbij moet u denken aan camera’s die op een bedrijventerrein opgesteld staan en dan via draadloze zenders de camerabeelden over brengen naar een meldkamer. Maar zelfs ook draadloze internetverbindingen naar gebouwen, op bijvoorbeeld een bedrijventerrein. Dit zorgt voor hoge datasnelheden. In gebouwen kent men al het gebruik van draadloze wifizenders, ook wel Access Points genoemd (APC). Die maken het gebruik van mobiele apparatuur mogelijk om internet en bedrijfscommunicatie te voeren.

Het is van belang dat het bereik wordt gemeten en in kaart wordt gebracht voor de installatie. Zo heeft u als klant een zo goed mogelijke dekking.

Bij Infratech stopt de oplossing niet bij het leveren van de draadloze zendapparatuur. Wij bieden u een totale datacommunicatie-oplossing die verder gaat tot aan de applicatie toe.

Terug naar overzicht

Neem contact met ons op

Mocht u vragen hebben, nadere informatie wensen of een offerte willen aanvragen, dan kunt u contact opnemen met ons. Wij adviseren u graag.

Bel me terug
x

Bel me terug

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst en bellen u snel terug.

Ik ga akkoord met de Privacyverklaring.