Branddetectie- en blussystemen

Elektronisch branddetectiesysteem

Brandmeldsystemen zijn van levensbelang; ze zijn onmisbaar in ons dagelijks functioneren. Betrouwbare brandmeldsystemen geven een gevoel van veiligheid en bieden bescherming op het juiste moment. Om de betrouwbaarheid en effectiviteit van een brandmeldsysteem te kunnen garanderen, is de keuze voor het juiste systeem essentieel. Vele factoren bepalen immers de uiteindelijke inrichting van het brandmeldsysteem in een gebouw. Infratech Security is al vele jaren een betrouwbare partner en volwaardig adviseur voor zekerheid en veiligheid, maar ook een toonaangevende leverancier en installateur van brandmeldsystemen.

Kastblussysteem

Bij Infratech kunt u terecht voor het blussen van uw IT-ruimte of afzonderlijke data- en serverkasten, bijvoorbeeld in een computerruimte. Ook voor het blussen van schakelende besturingskasten in een industriële omgeving kunt u bij ons terecht. 

Ruimtelijk blussysteem

Bij Infratech kunt u terecht voor branddetectie en het blussen van grotere computerruimtes. Brand wordt gedetecteerd door middel van het afzuigen van rook (aspiratie-systeem). Het jaarlijkse onderhoud en het testen van de luchtdichtheid van een ruimte behoort ook tot de activiteiten van Infratech.

Vluchtroute signalering

Bij brand is de belangrijkste zaak dat uw pand zo snel mogelijk wordt ontruimd. De melding van evacuatie voor de aanwezige personen moet zo snel mogelijk worden gegeven en de vluchtroute moet duidelijk zijn. Daarbij behoort de vluchtwegsignalering. Door middel van noodverlichting-armaturen boven de deuren in uw pand, is de vluchtroute duidelijk zichtbaar voor uw personeel.

Terug naar overzicht

Neem contact met ons op

Mocht u vragen hebben, nadere informatie wensen of een offerte willen aanvragen, dan kunt u contact opnemen met ons. Wij adviseren u graag.

Bel me terug
x

Bel me terug

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst en bellen u snel terug.

Ik ga akkoord met de Privacyverklaring.