Inbraak

Infratech Security heeft jarenlange ervaring met beveiligingssystemen en is een gecertificeerd bedrijf op het gebied van beveiliging. Helaas kunt u in deze tijden niet meer zonder een elektronisch inbraak-alarmsysteem. Wanneer een poging tot inbraak wordt gesignaleerd door de Particuliere Alarm Centrale (PAC), wordt deze melding zo snel mogelijk doorgegeven aan de politie of een particuliere alarm opvolgingsdienst. Ook kunnen we een bericht van de inbraakmelding maken en laten sturen naar uw mobiele telefoon. Infratech Security selecteert de beste inbraak-alarmcentrales met de beste detectieapparatuur, die speciaal zijn afgestemd op uw situatie. Indien uw verzekeringsmaatschappij dat wenst, leveren wij een gecertificeerde installatie aan u af.

Hang- en sluitwerk

Naast een goed werkend elektronisch inbraak-alarmsysteem, is het vanzelfsprekend ook belangrijk dat de bouwkundige maatregelen goed in orde zijn. Hang- en sluitwerk zijn in principe de belangrijkste maatregelen. Goed gemonteerde producten van de juiste kwaliteit kunnen een inbreker ernstig vertragen of zelfs doen besluiten om van de inbraak af te zien. Infratech Security heeft specialisten in dienst die uw persoonlijke situatie zullen analyseren en u daaropvolgend de juiste sloten en andere fysieke beveiligingsmaatregelen adviseren en voor u verzorgen. Uiteraard volgens de hoogste beveiligingsclassificatienormen.

Terug naar overzicht

Neem contact met ons op

Mocht u vragen hebben, nadere informatie wensen of een offerte willen aanvragen, dan kunt u contact opnemen met ons. Wij adviseren u graag.

Bel me terug
x

Bel me terug

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst en bellen u snel terug.

Ik ga akkoord met de Privacyverklaring.