I-Box

Geef uw bedrijf nu volledige bescherming met een uniek product

I-Box, uw bedrijf kritische apparatuur volledig beschermd tegen invloeden van binnen- en buitenaf. Veel organisaties zijn afhankelijk van de prestaties die het IT-netwerk levert. Dit IT-netwerk draagt er zorg voor dat alle vereiste bedrijfsprocessen makkelijk en soepel verlopen, met als uitgangspunt een bedrijfsvoering met een normaal en functioneel verloop zonder ingewikkelde en vertragende factoren. De i-BOX is een uniek product dat controle houdt op bedrijf kritische apparatuur en de omgevingsfactoren in datakasten en ICT-ruimten. Tevens biedt het de veiligheid van toegangsbeheer geïntegreerd in één product. Met de i-BOX kunt u de schade aan uw bedrijfsprocessen beperken door snel en efficiënt te handelen. De i-BOX is eenvoudig te beheren en wordt standaard geleverd met eenvoudige grafische interface software, die benaderbaar is via uw IT-netwerk.

 

U stelt uw organisatie en kostbare apparatuur veilig tegen:
Brand, inbraak, sabotage, temperatuurstijging (oververhitting), waterschade (vochtigheid en overstroming), stroomuitval, misbruik.

 

Toegangscontrole,

inclusief camera’s, analoge– en temperatuursensoren, deurpositie-, vochtigheidscontacten en allerlei andere sensoren (u kunt tot wel 14 sensoren op de i-BOX aansluiten), e-mail functie, SNMP, automatische back-up, multi-readers compatible, rapportage etc.

Kortom, totale controle over al uw ICT toepassingen in één apparaat. Er zijn verschillende types van de i-BOX leverbaar; de standaard i-BOX (toegangscontrole én omgevingscontrole), i-BOX-A (alleen toegangscontrole) en de i-BOX-E (alleen omgevingscontrole).

Beveiliging en beheer van telecomruimten is van essentieel belang voor de continuïteit van telecombedrijven aan haar klanten. Infratech Telecommunicatie en Security heeft daarvoor met het bedrijf Axxess Identification Ltd. een beheer en monitoring systeem ontwikkeld de I-Box die in gebruik is bij vele telecombedrijven. Het systeem is uniek op het gebied van toegangscontrole, controle van alle technische alarmen en het aansturen van systemen en op afstand het beheren van de I-Box met gebruikmaking van geavanceerde maar gebruiksvriendelijk software.

Infratech Telecommunicatie B.V. beheert voor veel telecombedrijven 24/7 de opvolging en afhandeling van alarmmeldingen, de toegangsverlening en het beheer van de condities van de ruimten zodat deze bedrijven zich weer op hun eigen werkzaamheden kunnen richten. Wij hebben hierin al meer dan 10 jaar ervaring. Waarom zou u hoge investeringen doen in het opleiden van personeel en het beheer van uw apparatuur als wij u van begin tot eind kunnen helpen? Hierdoor bespaart u kosten.

Het Network Operations Center (NOC) van Infratech maakt gebruik van live real-time monitoring door middel van haar i-BOX concept waarop sensoren en aansturingsmodules kunnen worden aangesloten. Hierdoor worden veranderingen tijdig opgemerkt en storingen of erger voorkomen. Het NOC handelt direct volgens een vooraf overeengekomen protocol