Infrastructuren

Infrastructuren

Infrastructuren foto's

Infrastructuren

Op het gebied van infrastructuren heeft Infratech al vanaf 1997 ervaring met het leveren en aanleggen van UTP/FTP- en glasvezelbekabeling. Of dit nu in een gebouw of in de grond aangelegd moet worden. Het verzorgen van een infrastructuur binnen een bestaand of nieuw gebouw betekent niet alleen het aanleggen van de bekabeling, maar ook het leveren van alle randapparatuur.

 

Infratech levert en installeert universele bekabelingsystemen die geschikt zijn voor zowel spraak- en media- als data-apparatuur. Door het installeren van de juiste bekabeling is het mogelijk om een groot aantal producten van verschillende leveranciers aan te sluiten. Er is dan sprake van een overeenstemmende infrastructuur voor zowel spraak-, video- en datatoepassingen.

Glasvezelbekabeling

Nieuwe apparatuur en technieken zorgen ervoor dat de behoefte aan bandbreedte toeneemt. Niet alleen bedrijven profiteren van glasvezel, maar ook de particuliere markt. FTTH (Fiber to the Home) is een opkomende markt waarbij er een glasverbinding aangelegd wordt tot in de meterkast van een woonhuis. Het voordeel hiervan is dat je thuis gebruik kan maken van een supersnelle verbinding voor internet, telefonie en televisie.

 

Infratech gaat verder dan alleen het leveren van diensten en producten in de glasvezeltechniek. Of het nu gaat om een glasvezel-aansluitkabel of om het lassen van glasvezelkabel, wij kunnen u altijd van dienst zijn.

Draadloze verbindingen

Draadloze verbinding is al jaren een bekende techniek als het gaat om data- en telecommunicatie-toepassingen. Daarbij moet u denken aan camera’s die op een bedrijventerrein opgesteld staan en dan via draadloze zenders de camerabeelden over brengen naar een meldkamer. Maar zelfs ook draadloze internetverbindingen naar gebouwen, op bijvoorbeeld een bedrijventerrein. Dit zorgt voor hoge datasnelheden. In gebouwen kent men al het gebruik van draadloze WiFi-zenders. Die maken het gebruik van mobiele apparatuur mogelijk om internet en bedrijfscommunicatie te voeren.

 

Bij Infratech stopt de oplossing niet bij het leveren van de draadloze zendapparatuur. Wij bieden u een totale datacommunicatie-oplossing die verder gaat tot aan de applicatie toe.