Hoera, we zijn ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd!

19-01-2021

Na maanden van hard werken en uitstekende begeleiding van
Molenaar & Plasman Solutions hebben we de certificaten behaald. Deze certificeringen bevestigen dat in onze organisatie, zaken rondom informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement op de juiste manier zijn ingericht en worden beheerst. De certificeringen zijn uitgegeven door het wereldwijde certificeringsbedrijf Kiwa.

ISO 9001: kwaliteitsmanagementsysteem 

ISO 9001 is wereldwijd de meest bekende norm op het gebied van kwaliteitsbeheersing. Het doel van het kwaliteitsmanagementsysteem is om als bedrijf continu te verbeteren met als resultaat: blije klanten. Processen en structuren worden voor de hele organisatie duidelijk. Samengevat komt het hierop neer:

  • Zeg wat je doet
  • Doe wat je zegt
  • Bewijs het

ISO 27001: standaard voor informatiebeveiliging

Met het ISO 27001-certificaat tonen organisaties objectief aan dat zij voldoen aan de internationale standaard voor informatiebeveiliging en dat er voorzorgsmaatregelen zijn genomen om gevoelige informatie te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang en bewerking.

Wat betekent dit voor onze klanten?

Kwaliteit en informatiebeveiliging zijn in onze werkwijze altijd al belangrijke factoren geweest. De ISO-certificering is daar een bevestiging van. Met het behalen van deze certificaten hebben we de plicht om continu te werken aan de verdere verbetering van onze werkprocessen. Zo heeft bijvoorbeeld elke medewerker de opdracht om zelf een melding te maken als er iets klantvriendelijker of beter kan. Zo werken we samen een prettige en betrouwbare dienstverlening.

Laatste nieuws volgen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons:

Neem contact met ons op

Mocht u vragen hebben, nadere informatie wensen of een offerte willen aanvragen, dan kunt u contact opnemen met ons. Wij adviseren u graag.

Bel me terug
x

Bel me terug

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst en bellen u snel terug.

Ik ga akkoord met de Privacyverklaring.