Power Solutions

Power Solutions

Installatie

Sinds 2001 is Infratech Power Solutions de distributeur en het installatiebedrijf van Eltek Energy DC-producten, in de telecom en industriële branche. Infratech Power Solutions weet als geen ander hoe kritiek het installatieproces kan zijn. Wanneer Infratech Power Solutions een installatie uitvoert, worden uw nieuwe producten grondig geïnspecteerd en getest voordat deze geleverd worden op uw locatie. Dit verzekert u ervan dat alle problemen zoals: logistieke schade, tekorten aan een onderdeel of productgebreken worden opgelost voordat ons installatieteam arriveert op uw locatie.

 

Onze technici zijn al meer dan 16 jaar gecertificeerd en ervaren in DC-systemen (gelijkstroom)!

Infratech Power Solutions biedt uitgebreide maatvoering en designservices. Zoals het leveren, inspecteren, installeren en testen van gelijkstroom-apparatuur van vele fabrikanten. Wij zijn een geautoriseerde distributeur van producten van meerdere fabrikanten op het gebied van o.a.: hoogspanningsleidingen voor gelijkrichters, batterijen, omvormers, DC-DC remote convertors en distributiepanelen.

 

Infratech Power Solutions is alles omvattend voor het realiseren van complete DC-systemen. Naast het leveren van kwalitatief hoogstaande apparatuur, kan Infratech Power Solutions ook alle pre-installatie CAD-lay-out-tekeningen verstrekken, om onverwachte conflicten te vermijden bij de daadwerkelijke installatie. Tevens verstrekt Infratech Power Solutions "As Built"-tekeningen om vast te leggen welke componenten er zijn geïnstalleerd en op welke manier de apparatuur in de toekomst uitgebreid kan worden.

Kortere levertijden door engineeringskennis

Het leveren van een totaal DC-systeem is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de onderdelen die nodig zijn op locatie. Infratech Power Solutions heeft vele belangrijke componenten op voorraad en kan daarom met haar eigen engineeringsafdeling een totaal DC-systeem samenstellen. Doordat Infratech Power Solutions alle benodigde componenten zoals: gelijkrichters, monitor-/beheerunits, distributiepanelen en kasten zelf aankoopt, snel en zorgvuldig assembleert, is een korte levertijd gegarandeerd, ook voor spoedorders.

Service op locatie
Klanten die een serviceovereenkomst hebben afgesloten met Infratech Power Solutions, kunnen vanzelfsprekend rekenen op een 24/7 serviceafdeling. Of het nu gaat om een eenvoudige storing in uw DC-systeem, of om het wegvallen van een heel DC-systeem. Infratech Power Solutions is in staat om een tijdelijke oplossing te bieden zodat er slechts een korte onderbreking is van de DC-spanning. Daarnaast kan Infratech Power Solutions ook snelle en efficiënte permanente oplossingen bieden. Of zelfs DC-systemen vervangen wanneer dat noodzakelijk is. De maximale systeemvervanging is van 2kW tot 96kW (2000A).

 

Infratech Power Solutions biedt ook de mogelijkheid om uw DC-systemen te monitoren. Ook kunnen wij u adviseren hoeveel u nog kunt aansluiten op uw DC-systeem, met welke distributiepanelen en welke diameter aansluitkabels daarvoor benodigd zijn.

Beheer

U heeft een aantal DC-systemen op uw locatie, maar u heeft niet de expertise om te weten welke systemen nog uitgebreid kunnen worden. Om geen risico te nemen kan Infratech Power Solutions  deze zorg uit handen nemen, en u van informatie voorzien om uw netwerkapparatuur op een verantwoorde manier aan te kunnen sluiten. Wij nemen, als u dat wenst, het gehele beheer over. Daarbij kunnen wij u helpen met het aansluiten van de DC-bekabeling. Ook wij kunnen een installateur aansturen, die u ervan verzekert dat het aansluiten op een verantwoordelijke manier gebeurt.

 

U kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten waarbij wij het beheer en het onderhoud van uw DC-apparatuur verzorgen. Alle apparatuur in kaart brengen en het vermogen van uw DC-systemen vermelden.

Reparatie

Ook verzorgen wij de reparaties van DC-systemen, denk daarbij aan de gelijkrichters (rectifiers) die wij kunnen repareren. Of het leveren van op maat geleverde noodoplossingen bij mogelijke defecten. Wij repareren uiteenlopende merken van fabrikanten die gelijkrichters leveren, vraag ons gerust naar de uitgebreide reparatiemogelijkheden.