Bulk loodsen met C.Cure 9000

De loodsen zijn bijna klaar en de kantoren worden afgebouwd, zonnepanelen worden aangesloten, braakliggende grond maakt plaats voor asfalt en alles is langzaam gereed voor gebruik.

Nu beginnen wij met het realiseren van een waardevol technisch hoogstandje voor onze opdrachtgever. We integreren C.Cure 9000 van Software House met procesbesturing op basis van BACnet/MODbus, toegangscontrole, camerasystemen, inbraak- en branddetectie en alarmering tot één geheel.

Ook alle infrastructuur over glasvezel nemen we voor onze rekening. Van werkstation tot het eindpunt. Onderdeel hiervan is ook een hoogwaardig monitoringsysteem met draadloze sensoren voor de verwerking van data omtrent temperatuur, luchtvochtigheid, CO2 en methaan. Waar nodig ontwikkelen we zelfs de hardware.

Een prachtig zeer grootschalig project voor bulkopslag waar we al onze multidisciplinaire kennis in kwijt kunnen. IoT, beveiliging, infrastructuur, alarm, productontwikkeling, systeemintegratie en communicatie.

Het is fantastisch om te mogen doen waar je goed in bent!

Gerelateerde projecten

Cacaobranche fase 2

Een vooruitstrevend turnkeyproject in de cacaobranche.

Neem contact met ons op

Mocht u vragen hebben, nadere informatie wensen of een offerte willen aanvragen, dan kunt u contact opnemen met ons. Wij adviseren u graag.

Bel me terug
x

Bel me terug

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst en bellen u snel terug.

Ik ga akkoord met de Privacyverklaring.