TReNT Glasvezel | De specialist in Dark Fiber

Onlangs heeft Infratech een betonnen straatkast opgeleverd aan TReNT Glasvezel op industrieterrein Kloosterlanden te Deventer. Hierdoor kan TReNT Glasvezel haar glasvezelnetwerk uitbreiden en diensten aanbieden in deze regio.

De betonnen straatkast biedt de mogelijkheid om meerdere providers onder te brengen. Door open frames, die voorzien kunnen worden van drie afzonderlijke compartimenten, krijgen de providers alleen toegang tot het gehuurde compartiment. De betonnen straatkast wordt aangesloten op het i-BOX beveiliging- en monitoringsysteem. Met de i-BOX kunnen de deuren van de drie compartimenten onafhankelijk ontgrendeld worden, op afstand via de software of met een toegangskaart.

TReNT Glasvezel heeft gekozen voor de betonnen straatkast van Infratech, vanwege de totaal technische oplossing waarbij Infratech het aanspreekpunt is voor alle disciplines.

Achtergrond

TReNT Glasvezel heeft een non-profit achtergrond. De onderneming is eigendom van Stichting TReNT en deze achtergrond geeft TReNT Glasvezel een eigen karakter.

TReNT  Glasvezel  is  een  flexibele  en  betrouwbare  partner. De  betrokken oplossingsgerichte medewerkers denken met u mee, zodat zakelijk glasvezel van TReNT Glasvezel echt meerwaarde biedt voor uw organisatie.

Gerelateerde diensten

Gerelateerde projecten

Ook met slecht weer gaan wij door!

Zelfs in slecht weer kunnen wij werken aan straatkasten.

Neem contact met ons op

Mocht u vragen hebben, nadere informatie wensen of een offerte willen aanvragen, dan kunt u contact opnemen met ons. Wij adviseren u graag.

Bel me terug
x

Bel me terug

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst en bellen u snel terug.

Ik ga akkoord met de Privacyverklaring.