Security

Security

Vertrouwd in veiligheid

Wij zijn een gecertificeerde organisatie die u de meest uiteenlopende oplossingen kan bieden op het gebied van beveiligings-, camera-, opname-, blus-, brandmeld- en detectiesystemen, service en meer. Wij zijn aangesloten bij het VEB (Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven) en het CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid). U kunt als klant via Infratech Security een certificaat verkrijgen voor uw beveiligingsinstallatie. Dit is niet verplicht, maar het kan zijn dat een verzekeringsmaatschappij een certificaat eist als zij het risico te groot vindt. Het certificeren van uw installatie brengt wel aanpassingen en verplichtingen met zich mee met betrekking tot onderhoud. Het afgeven van een certificaat wordt bepaald aan de hand van de te verzekerde waarde en het object.

 

Meer dan installatie

Infratech Security doet meer dan alleen installeren. Wij hebben de kennis in huis om u met advies, ontwerp, onderhoud en service terzijde te staan. Wij staan voor kwaliteit, veiligheid, milieu, klantgericht denken, tezamen met goede bereikbaarheid en 24/7 service. Dit vinden wij vanzelfsprekend zeer belangrijk.

Toegang
Wilt u controle hebben over de toegang tot uw bedrijfsruimte, een afdeling of het gehele pand? Infratech Security biedt de oplossing voor elke deur, ongeacht welke ruimte. De ruime ervaring en kennis die Infratech Security heeft, zorgt ervoor dat er altijd een op maat gemaakte oplossing mogelijk is. Onze expertise op het gebied van toegangscontrolesystemen heeft erin geresulteerd dat wij vele klanten, binnen onze regio en daarbuiten, hebben die wij technisch ondersteunen. Daarom hebben wij dan ook de keuze gemaakt om met gerenommeerde fabrikanten te werken, om zo de hoogste graad van beveiliging te kunnen waarborgen.

Inbraak

Infratech Security heeft jarenlange ervaring met beveiligingssystemen en is een gecertificeerd bedrijf op het gebied van beveiliging. Helaas kunt u in deze tijden niet meer zonder een elektronisch inbraak-alarmsysteem. Wanneer een poging tot inbraak wordt gesignaleerd door de Particuliere Alarm Centrale (PAC), wordt deze melding zo snel mogelijk doorgegeven aan de politie of een particuliere alarm opvolgingsdienst. Ook kunnen we een bericht van de inbraakmelding maken en laten sturen naar uw mobiele telefoon. Infratech Security selecteert de beste inbraak-alarmcentrales met de beste detectieapparatuur, die speciaal zijn afgestemd op uw situatie. Indien uw verzekeringsmaatschappij dat wenst, leveren wij een gecertificeerde installatie aan u af.

 

Naast een goed werkend elektronisch inbraak-alarmsysteem, is het vanzelfsprekend ook belangrijk dat de bouwkundige maatregelen goed in orde zijn. Hang- en sluitwerk zijn in principe de belangrijkste maatregelen. Goed gemonteerde producten van de juiste kwaliteit kunnen een inbreker ernstig vertragen of zelfs doen besluiten om van de inbraak af te zien. Infratech Security heeft specialisten in dienst die uw persoonlijke situatie zullen analyseren en u daaropvolgend de juiste sloten en andere fysieke beveiligingsmaatregelen adviseren en voor u verzorgen. Uiteraard volgens de hoogste beveiligingsclassificatienormen.

Brand
Brandmeldsystemen zijn van levensbelang; ze zijn onmisbaar in ons dagelijks functioneren. Betrouwbare brandmeldsystemen geven een gevoel van veiligheid en bieden bescherming op het juiste moment. Om de betrouwbaarheid en effectiviteit van een brandmeldsysteem te kunnen garanderen, is de keuze voor het juiste systeem essentieel. Vele factoren bepalen immers de uiteindelijke inrichting van het brandmeldsysteem in een gebouw. Infratech Security is al vele jaren een betrouwbare partner en volwaardig adviseur voor zekerheid en veiligheid, maar ook een toonaangevende leverancier en installateur van brandmeldsystemen.

Vluchtroute
Bij brand is de belangrijkste zaak dat uw pand zo snel mogelijk wordt ontruimd. De melding van evacuatie voor de aanwezige personen moet zo snel mogelijk worden gegeven en de vluchtroute moet duidelijk zijn. Daarbij behoort de vluchtwegsignalering. Door middel van noodverlichting-armaturen boven de deuren in uw pand, is de vluchtroute duidelijk zichtbaar voor uw personeel.

FireTecPro

Bij Infratech kunt u terecht voor het blussen van uw IT-ruimte of afzonderlijke data- en serverkasten, bijvoorbeeld in een computerruimte. Ook voor het blussen van schakelende besturingskasten in een industriële omgeving kunt u bij ons terecht. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar www.firetecpro.com.

Camera

Tegenwoordig kunt u eigenlijk niet zonder een goed beveiligingssysteem met camera's. Of dat nu binnen of buiten is. Met een camerasysteem kunt u eenvoudig maar zeer effectief uw eigendommen en personeel bewaken. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat vandalisme en inbraken wel degelijk afnemen door de aanwezigheid van camera's. Daarbij komt ook dat het bijna iedereen een gevoel van veiligheid geeft en dat is natuurlijk ook zeer belangrijk. Er zijn verschillende manieren mogelijk van opslag van camerabeelden en er zijn diverse soorten camera's beschikbaar die wij op een dusdanige manier installeren dat sabotage bemoeilijkt wordt. Infratech Security heeft jarenlange ervaring met camerasystemen en kan voor u een uitstekend op maat gemaakt systeem verzorgen.

 

Camera kentekenregistratie

Dé uitkomst voor maximale controle en veiligheid! Infratech Security levert en installeert op IP-netwerk gebaseerde automatische nummerplaat-herkenning. Inbrekers wilt u natuurlijk zo ver mogelijk buiten de deur houden, hiervoor is terreinbewaking de oplossing. Het is beter inbrekers op te merken en te stoppen voordat ze uw terrein betreden, dan ze op te merken als ze al voor uw pand staan. Infratech Security heeft uitgebreide oplossingen om uw terrein zo goed en compleet mogelijk te bewaken. We kunnen hekwerken en slagbomen voor u, op maat gemaakt voor uw terrein, verzorgen waarop detectiesystemen toegepast kunnen worden. Ook leveren en installeren wij allerhande camera’s die makkelijk een geheel terrein beslaan, eventueel inclusief uitstekend nachtzicht. De meeste pogingen tot inbraak vinden tenslotte in het donker plaats. Voor de opname en verwerking van de camerabeelden hebben wij uitstekende DVR- en NVR-systemen en software.

C-Cure Software House

Infratech Security heeft al vanaf 1998 een hechte relatie met Software House, een Amerikaans bedrijf dat al decennialang toegangscontrole- en managementsystemen onder de naam C-Cure verkoopt aan gecertificeerde System Integrators. C-Cure onderscheidt zich van andere toegangscontrolesystemen en blijft zich ontwikkelen met de laatste techniek.

 

De systemen van C-Cure zijn schaalbaar en flexibel waardoor ze goed zijn aan te passen aan de groei van uw organisatie.

Kaartlezers en intercoms, I/O-modules waaraan diverse sensoren gekoppeld zijn zoals: magneet- en sabotagecontacten, temperatuuralarmen en luchtvochtigheid- en lekkagesensoren. Op diverse locaties en verdiepingen. Tot iets eenvoudigere oplossingen waarbij op afstand bijvoorbeeld toegang gegeven kan worden tot enkele bedrijfslocaties. Het mag duidelijk zijn dat er voor elke situatie en elk bedrijf een passende oplossing is. Niet voor niets wordt C-Cure de Rolls Royce onder de toegangscontrole systemen genoemd en worden de systemen van C-Cure gebruikt door de top 500 bedrijven in de wereld. Vooral door de jarenlange ervaring die Infratech Security heeft met het bedrijf, bedient zij vele grote bedrijven in heel Europa en daarbuiten. Onze expertise op het gebied van de toegangscontrole systemen van C-Cure heeft erin geresulteerd dat wij vele klanten, binnen onze regio en daarbuiten, hebben die wij technisch ondersteunen.