Telecom / Data

Telecom

Telecom/Data

Telecommunicatie als vakgebied is sterk in beweging en verbetert continue vanwege het belang van effectieve communicatie. Bereikbaarheid en integratie met bedrijfsprocessen zijn een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering binnen elke onderneming. Infratech integreert spraak-, beeld- en datacommunicatie en bevordert zo de productiviteit binnen bedrijven.

 

De ontwikkelingen rond VoIP (Voice over IP) is algemeen goed geworden. Daarom is kostenbesparend bellen via de eigen infrastructuur niet langer meer een abstract fenomeen. Het wordt nu steeds meer een onderdeel in de communicatietechnieken.

Voice over IP (VoIP)

Via ons eigen communicatieplatform, Infra VOIP, maakt Infratech het mogelijk door met de nieuwste ontwikkelingen de communicatie tussen uw medewerkers en klanten binnen een totale oplossing te bieden. Daarnaast kan Infratech u adviseren en begeleiden bij het maken van de keuze met voor u de beste en meest prijsgunstige communicatieverbinding.

 

Wij verwijzen u graag naar onze website www.infravoip.com.

Communicatie

Infratech is gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van verschillende communicatietechnieken. Deze communicatietechnieken zijn veelal gebaseerd op IP-transmissie; of het nu gaat om vaste verbindingen door middel van vaste bekabeling of op basis van draadloze verbindingen, communiceren binnen en buiten het bedrijf blijft voor elk bedrijf essentieel.