Werken bij Infratech

Foto van ons pand met de bedrijfsauto's ervoor

Werken bij Infratech

Infratech Telecommunicatie B.V. is actief en zeer succesvol in bijzondere projecten en werkzaamheden op vaak aparte en zeer wisselende werklocaties.

Dat kan variëren van een wijkhuisje (internet- en telefonieverdeelstation) tot een hightech datacentrum waar alleen onze gecertificeerde mensen mogen werken.

Wij richten ons op systeemintegratie en installatie van data-, telecom-, ICT- en beveiligingsprojecten. Vaak lopen deze technieken ook nog eens dwars door elkaar heen.

We leveren niet alleen wat we hebben, maar ook zeker wat de klant wenst. Bestaat het niet? Dan maken of ontwikkelen we het!

Het leukste bedrijf van Noord-Holland.

Openstaande vacature(s)

Jij installeert en levert op bij onze klanten. De werkzaamheden kunnen variëren van het aanleggen van bekabeling tot het in bedrijf stellen van zeer kostbare apparatuur. Sommige dagen zijn hetzelfde en andere dagen totaal uiteenlopend.
Leerling monteur (M/V) Zwaag | Voltijd
Je zult met onze eerste monteur mee op pad gaan en ondersteuning bieden bij het installeren van onze producten en diensten bij onze klanten. De werkzaamheden kunnen variëren van het aanleggen van bekabeling tot het in bedrijf stellen van zeer kostbare apparatuur. Sommige dagen zijn hetzelfde en andere dagen totaal uiteenlopend.