Leerling monteur (M/V)

Leerling monteur (M/V)

 

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!

 

Infratech Telecommunicatie B.V. is actief en zeer succesvol in bijzondere projecten en werkzaamheden op vaak aparte en zeer wisselende werklocaties. Dat kan variëren van een wijkhuisje (internet- en telefonieverdeelstation) tot een hightech datacentrum waar alleen onze gecertificeerde mensen mogen werken. Wij richten ons op systeemintegratie en installatie van data-, telecom-, ICT- en beveiligingsprojecten. Vaak lopen deze technieken ook nog eens dwars door elkaar heen. We leveren niet alleen wat we hebben, maar ook zeker wat de klant wenst. Bestaat het niet? Dan maken of ontwikkelen we het!

 

Je zult met onze eerste monteur mee op pad gaan en ondersteuning bieden bij het installeren van onze producten en diensten bij onze klanten. De werkzaamheden kunnen variëren van het aanleggen van bekabeling tot het in bedrijf stellen van zeer kostbare apparatuur. Sommige dagen zijn hetzelfde en andere dagen totaal uiteenlopend.

 

We houden van een lolletje en nemen elkaar graag af en toe in de maling, maar we hebben ook respect voor elkaar en halen het beste in elkaar naar boven. We streven ernaar om elke dag hard te werken en aan het einde van de dag achterom te kijken en trots, tevreden en voldaan naar huis te gaan.

 

Mocht je geïnteresseerd zijn in een ander vakgebied dan waar je nu in werkt, dan is dit mogelijk! Wij willen je alle facetten van ons vak leren en we zullen je hiervoor ook opleiden. 

 

Wij wensen:

    • Iemand met karakter, technische interesse en handigheid in de ICT, elektro-, telecom- en beveiligingstechniek.
    • Leergierigheid, veel facetten van ons werk zijn namelijk uniek. Je zult dus veel diversiteit aan technieken, componenten en apparatuur tegenkomen. 

 

Wij bieden:

    • Op termijn een auto van de zaak zodat je zelfstandig werkopdrachten door het land kunt uitvoeren. 
    • Opleidingen, trainingen en certificeringen. We zullen je met verschillende collega’s mee laten lopen in uiteenlopende projecten evenals onderhoud en storingen zodat je van verschillende kanten ervaring opdoet. 

 

Is dit iets voor jou? Bel ons via 0229-215543 of stuur je sollicitatiebrief + CV naar hr@infratechgroep.nl

 

N.B. Als je bij ons solliciteert, ga je akkoord met onze Privacyverklaring.
N.B. Acquisitie naar aanleiding van deze werving wordt niet op prijs gesteld.